NEDEN TÜSÇAD

  • NEDEN TÜSÇAD

Sivil toplum kuruluşları amacına uygun çalıştıkları zaman değerli, üyelerine hizmet ettikleri kadar  kıymetli olurlar. Ülkemizde Dernek kurmanın ne kadar kolay olduğu, çöplüğe dönmüş sayıdan belli olmaktadır.

Amacı ve hizmeti malum bir sürü  dernekler yüzünden yüreği üyeleri için çarpan çok değerli Dernekler değersizleştirilmiştir. Ülke ekonomisine, üye menfaatine üst düzeyde katkı sağlayan dernekler ayıklanmalı ve geriye kalan tabela Dernekleri hızla kapatılmalıdır. Tüm sevdiklerimizden çaldığımız zamanı harcayarak yürüttüğümüz bu güzel hizmeti ne olduğu belli olmayan yapılarla aynı safta tutmak emeğimize saygısızlıktır.

Dernek kurmak ve kapatmak bu kadar kolay olmamalı. Üyesi ve kamu yararı için yıl içerisinde yeterli oranda faaliyet göstermeyen tüm gereksiz Sivil toplum örgütleri kapatılmalıdır. Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği olarak Dernekçilik adına yapılması gereken ne varsa en güzelini yapmaya gayret gösteriyoruz. Yönetim kurullarındaki arkadaşlarımız, temsilcilerimiz ve şubelerdeki değerli yöneticiler sağlıkta çalışanlarımıza hizmette adeta yarışmaktadırlar.

Tüscad gönüllüler ordusuyla, yaptığı faydalı işlerle bu günlere gelmiştir. Tüsçad Dernekçiliğin resitalini sunmuş, bir çok kurum ve kuruluşa da ilham olmuştur. Bu yüzden Tüsçad olmalı, Tüsçad olmalı ki bir yerlere yaslanmadan nasıl Dernekçilik yapıldığını görebilsinler. Siyasilerin arka bahçesi olmadan Dernekçiliğin nasıl yapıldığını görmek için Tüsçad olmalı.

Sağlıkta çalışanların tek çatı altında toplanabilecekleri tek yapı olan Tüsçad, Türk Bayrağı altında yaşamaktan rahatsız olmayan herkesin dahil olabileceği nadide bir topluluktur. Üyesi olmaktan gurur ve onur duyacağınız bir yapının ortaya çıkmasına vesile olan tüm yöneticilerime ve bizlere güvenerek yanımızda olan siz değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.